De overheid maakt zich schuldig aan misdaden tegen de mensheid en Geraldine Kemper heeft prachtige borsten

Hallo lieve mensen,

Ik zie op Instagram vaak dingen voorbijkomen die ik wil delen op mijn stories, omdat het voelt als belangrijk. Soms doe ik het maar even niet, soms heb ik zelf pauze en soms ga ik in een ‘rant’ en denk: ik deel gewoon alles wat ik wil delen, of mensen het nu waarderen of niet.
Er is al vaker gezegd dat strijden een eerste fase is van een bewustwordingsproces en dat het op een gegeven moment tijd wordt om je te gaan focussen op wat je wel wil. Sommige mensen blijven erg hangen in de strijdstand, maar dat houd je niet lang vol, al die heftige emoties. Op een gegeven moment brandt het je op.
Ik heb me regelmatig (bijna) overspannen gevoeld, was dan even gevloerd en ging daarna weer net zo hard verder, want ‘het is te belangrijk’. Mij levert het inderdaad ook een gevoel van zingeving op.
Het is tijd om te focussen op wat je wel wil, want alles wat je aandacht geeft groeit.
Maar toch blijft er een zweempje in mijn hoofd hangen dat zegt: onrecht moet belicht worden, want als iedereen weg kijkt, kan het blijven bestaan. Ik denk: belichten mag, als je er maar niet in blijft hangen. Het duister trekt mijn aandacht. Ik vind het fijn om me te uiten, al lijken mijn berichten, waarmee ik hoop mensen wakker te schudden, vaak aan dovemansoren gericht. De mensen die er anders in staan, zijn volgens mij ruim twee jaar geleden al afgehaakt. Maar goed, je moet doen wat je niet laten kunt. Ik doe lekker mijn zegje op het internet.

Ik vertel mensen wel eens dat ik geen nieuws meer kijk. De reden daarvan is dat ik het naast een bak ellende, ook nog eens heel onbetrouwbaar vind. Maar af en toe informeer ik mezelf wel eens op verschillende manieren. 😉

Zo-iets zou de overheid nooit doen!
Ik scroll even door mijn gedeelde items op mijn telegram-kanaal en opgeslagen Instagram-posts.
Vanmorgen zag ik een post van Ali Zeck. Ik vertaal het even van Engels naar Nederlands:
‘Een van de manieren waarop je kan merken dat iemand is gebrainwasht door zijn overheid is wanneer je wijst op het huidige misbruik van de bevolking door de overheid en iemand reageert met:
‘De overheid zou nooit zoiets doen!’
Het tegendeel is waar. Ze zouden dat doen en er is overweldigend veel bewijs voor. Hier volgt een zevental voorbeelden (zoek het op):

1. MK Ultra was een door de Amerikaanse overheid gerund experiment op nietsvermoedende daklozen, gevangenen en vluchtelingen. Zonder informed consent kregen mensen grote hoeveelheden LSD die psychose, geheugenverlies en zelfs de dood tot gevolg hadden. De overheid heeft dit tientallen jaren ontkend.

2. De Amerikaanse overheid heeft dodelijke radioactieve spray gebruikt in St Louis in achterstandswijken. (atoombomtesten) Veel mensen zijn ernstig ziek geworden.
Ook zijn ziekenhuispatiënten geinjecteerd met plutonium/uranium om de effecten van atoombommen op het menselijk lichaam te testen. Een voorbereiding op het droppen van een atoombom die honderden duizenden mensen zou doden.

3. in Savannah zijn miljoenen muggen vrijgelaten, wat ernstige ziekten heeft veroorzaakt.

4. Veel mensen hebben wel gehoord van de afschuwelijke experimenten van nazi’s in de Tweede Wereldoorlog. Tijdens ‘operatie paperclip’ bracht de Amerikaanse overheid in het geheim een aantal hooggeplaatste nazis binnen om daar verder te werken aan ‘menselijke’ experimenten.

5. Tijdens het Tuskegee experiment werden zwarte mannen gerecruteerd. Hen werd verteld dat ze behandeld zouden worden tegen syphilis, terwijl ze in werkelijkheid placebo’s kregen. Terwijl er gewoon een werkend medicijn beschikbaar was (penicilline). Het was een onderzoek naar onbehandelde syphilis.

6. Tijdens operatie Midnight climax werden door de overheid bordelen en safe houses  opgezet met door de CIA betaalde prostituees. De mannen die de prostituees bezochten, kregen zonder hun consent LSD toegediend. ‘two way – mirrors’ zorgden ervoor dat de ‘onderzoekers’ hun subject konden bestuderen.

7. In de jaren 60 financierde de overheid een experiment op arme, zwarte kankerpatiënten zonder dat hen de waarheid werd verteld. Ze zouden een behandeling ondergaan die mogelijk hun kanker zou genezen, maar het onderzoek was erop gericht de effecten te meten van hoge mate van radioactieve straling op het menselijk lichaam.

En dit zijn enkel de experimenten die naar buiten zijn gekomen. Wat zou nog meer de moeite van het onderzoeken waar zijn? Ali heeft wel een aantal suggesties..
Een volgende keer wat meer recente en lokale voorbeelden.

Geraldine Kemper
Verder was een benoemenswaardig sociaal dieptepuntje het feit dat Geraldine Kemper min of meer haar excuses aanbood voor de covershoot van Linda magazine. Een beetje in de lijn van de Tim en Besten-rel, maar dan minder dramatisch. Journalist Tatjana Almuli had commentaar op de cover, omdat er te weinig verschillende soorten borsten op te zien waren. Geraldine reageerde als volgt: ‘Ik kan eigenlijk niets anders zeggen dan dat ze gelijk heeft. Ik heb ernaar geluisterd, ik heb ervan geleerd en zal het in het vervolg beter doen.’

Smooth awakening reageert op Instagram: ‘Er is gedacht aan een ouder model volgespoten met botox, een Aziatisch model, een paar donkere modellen, maar foei! geen model met een geamputeerde borst. Wat moet Geraldine de volgende keer doen wanneer ze gevraagd wordt voor een shoot? ‘Is er wel gedacht aan het model met het syndroom van down en het model met maar 8 tenen? Anders werk ik niet mee’

Tibor post: ‘waar leg je de grens met het selecteren van uiterlijke kenmerken? Korte mensen en mensen met een smalle kaak worden ook gediscrimineerd, homo’s, Christenen. Dan moeten die óók allemaal op de cover.’

Dat was even een hele kleine selectie!
Groetjes 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *