Zomer 2022

Goedemorgen lieve mensen,

Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het wel goed. Ik heb twee weken vrij van werk. Vorige week hebben Thom en ik een paar dagen  gekampeerd in Zeeland. We stonden op een rustige camping zonder gillende kinderen. Die hebben trouwens ook nog geen zomervakantie dus dat is logisch. We hebben rustig aan gedaan, lekker veel gegeten, terrasje, ijsje, stukje fietsen, naar het strand. De laatste nacht was heel onrustig, want het waaide heel hard.  Na die gebroken nacht zijn we maar naar huis gegaan, een dagje eerder dan gepland. Ik en mijn huid waren ook een beetje van slag van de hele dag buiten zijn in de zon, wat ik totaal niet gewend ben. Laatst hadden we die zonnebrand-discussie en dat er vaak allerlei toxische stoffen in zitten. Het liefst wil ik dat spul zoveel mogelijk vermijden, dus bedek ik mezelf een beetje, vertoef graag in de schaduw en draag een petje. Maar met fietstochtjes is dat lastig. Verder heb ik deze week wat afspraakjes gemaakt, huiswerk gedaan voor mijn cursus life coaching en wat geknutseld. Ik heb fimoklei-oorbelletjes gemaakt en geëxperimenteerd met epoxy hars.
Mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan eens een kijkje in mijn webshop: charlottescreaties.nl


Zonsondergang in Zeeland 


oorbellen van fimo-klei


Bloemetjes drogen om in de epoxyhars te gieten

Verder ben ik bezig met het geloof en mijn relatie met God/de bron. Ik bid nu elke ochtend op papier en dat vind ik heel fijn. Ik schrijf dan in mijn dagboek aan God, bedank voor de mooie en fijne dingen en vraag om steun bij de lastige dingen. Dankbaarheid ervaren en voeden  is goed voor je psychische gezondheid, maar wie of wat zijn we dan eigenlijk dankbaar? Veel mensen bedanken het universum, dat lijkt meer geaccepteerd dan een geloof in God, de schepper. Ik heb veel aan de zielenpraat app om gedachten en gevoelens hieromtrent met elkaar te delen; Vragen, twijfels, angst, verdriet, maar ook de mooie en wonderlijke dingen in het leven.

Faith for a Fragile Planet: Love God, Love God's Creation
Deze podcast maakte mij nieuwsgierig

Op de achtergrond gebeurt er heel veel; crisis op crisis. Stikstof, klimaat, Co2, boeren, Oekraïne, Corona etc etc. Wat een toestanden allemaal. Meningen. Bij mij op de achtergrond spelen nog steeds een aantal ‘complottheorieën’ en zorgen over de wereld. Het heeft wellicht weinig zin ermee bezig te zijn. Aan de ene kant vind ik het belangrijk om licht te schijnen op de duisternis, want als iedereen weg kijkt, kunnen misstanden blijven bestaan. Aan de andere kant zit er ook waarheid in de uitspraak: alles wat je aandacht geeft, groeit. Door veel aandacht te besteden aan dingen waar je je zorgen over maakt, geef je voeding aan dat wat je angstig maakt. Het leven is een vat vol ogenschijnlijke tegenstrijdigheden vol met verwarrende wijsheden die niet met elkaar verenigbaar lijken.
Nog zo-een: niet weten is beter dan weten versus the truth will set you free.

Mij viel bijvoorbeeld op dat er zo ontzettend veel strepen in de lucht staan. Ook lijkt er meer luid en laagvliegend luchtverkeer de laatste tijd, maar misschien let ik er gewoon meer op. Chemtrails waren een complottheorie, maar ik las ook in de mainstream media dat er wel degelijk weer-manipulatie plaatsvindt ofwel Geo-engineering, waarbij chemische stoffen de lucht in worden gespoten om wolkvorming te stimuleren. Dat lijkt me heel onwenselijk. Volgens mij is de natuur intelligent genoeg om zichzelf te reguleren en (on)menselijk ingrijpen veroorzaakt vaak alleen maar meer problemen.

La era de las conspiraciones: chemtrails & covid-19
Strepen in de lucht

Ik zag berichten langskomen over een onverklaarbare oversterfte en een groei van hartproblemen en bloedklonters onder jongeren. ‘Wappies’ denken natuurlijk direct aan vaccinatieschade. In mijn directe omgeving zie ik nog niks, dus misschien (hopelijk) is het ook (grotendeels) bangmakerij.

Verder wordt er vaak lacherig gedaan over 5G. Maar ik heb het idee dat sterke straling helemaal niet goed voor je is. Daar heb ik wellicht later ook nog wel een dingetje over.

Ohja en deze week doe ik 5 dagen een sapkuur en drink dus alleen sap en soep. Daarover later meer.
Gister was de eerste dag en die ben ik goed doorgekomen al suppend op de Vecht. Ik heb alleen een half komkommertje erbij gesnackt om op te knagen. Vanmorgen heb ik naast mijn sapjes een grote bak watermeloen gesnackt. Mmm


Pompoensoep


Ook ben ik even bij Wout langs geweest. Hij heeft een moestuin en is zeer vrijgevig! Ik heb zelf courgettesoep gemaakt met prei en kruiden en nog een paar courgettes aan vrienden gegeven. Helaas moet Wout in september weg om plaats te maken voor een opvang voor Oekraïners.

Om zware metalen te detoxen (oa door chemtrails) neem ik trouwens af en toe een schepje zeolietpoeder in een glas water.

Links en bronnen:

Zo manipuleer je het weer en dit zijn de risico’s (voor de wereld van morgen)

Chemtrails & Geo-engineering; oud piloot doet boekje open (Cafe Weltschmerz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *